Usuwanie pieprzyka na ustach [Porada eksperta]

2013-04-08 15:08

Jakiś czas temu byłam u onkologa, aby obejrzał mój pieprzyk na dolnej wardze. Lekarz stwierdził, że pieprzyk nie jest niepokojący. Ma około 3 mm, ale jest dość ciemny i co najgorsze bardzo widoczny. Czy gdybym poddała się zabiegowi jego usunięcia, zostałaby widoczna blizna?

Szanowna Pani, po takim zabiegu również pozostanie blizna, jednak po operacji otrzyma Pani zalecenie o smarowaniu blizny maścią typu Veraderm, który spowoduje, że blizna z czasem zaniknie. Pozdrawiamy

Pamiętaj, że odpowiedź naszego eksperta ma charakter informacyjny i nie zastąpi wizyty u lekarza.

Andrzej Sankowski

Chirurg plastyczny
Dr Andrzej Sankowski Klinika
ul.Zgrupowania „Żmija” 12
01-875 Warszawa

Czy artykuł był przydatny?
Przykro nam, że artykuł nie spełnił twoich oczekiwań.