KOLENDRA - właściwości i zastosowanie. Przepisy na dania z kolendrą
Kolendra wyglądem przypomina natkę pietruszki. Fot. HitroMilanese/Wikimedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
KOLENDRA - właściwości i zastosowanie. Przepisy na dania z kolendrą
Z owoców (nasion) kolendry otrzymuje się olejek eteryczny. Fot. Novalis, Consequencefree/Wikimedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
KOLENDRA - właściwości i zastosowanie. Przepisy na dania z kolendrą
Korzeń kolendry jest wykorzystywany w kuchni tajskiej. Fot. Wikimedia Commons, public domain
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
KOLENDRA - właściwości i zastosowanie. Przepisy na dania z kolendrą
Kolendra kwitnienie na przełomie czerwca i lipca. Fot. H. Zell/Wikimedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email