Powiększ zdjęcie
Mniszek lekarski
Mniszek lekarski wspiera pracę wątroby i ułatwia trawienie.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Nasturcja
Nasturcja wspiera leczenie infekcji dróg oddechowych i zakażeń układu moczowego.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Pokrzywa
Pokrzywa skutecznie tamuje krawienia oraz oczyszcza i wzmacnia organizm.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Bratek polny (fiołek trójbarwny)
Bratek polny wzmacnia naczynia krwionośne i odtruwa organizm.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Podbiał pospolity
Podbiał skutecznie łagodzi podrażnione przy przeziębieniu drogi oddechowe.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Szczawik zajęczy
Szczawik zajęczy świetnie poprawia trawienie, ale... są osoby, które nie powinny go jeść!
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Stokrotka
Stokrotki szybko uwalniają od kaszlu.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Bluszczyk kurdybanek
Bluszczyk kurdybanek dodaj do masła, omletów, ziemniaków na lepsze trawienie.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Lebioda (komosa biała)
Lebioda dodana do jajecznicy przyśpieszy pracę jelit.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Nagietek
Nagietek koi dolegliwości przewodu pokarmowego.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Ogórecznik
Ogórecznik ma smak świeżego ogórka i doskonale pobudza przemianę materii.
Autor: Getty Images
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email