Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

Bataty to inaczej słodkie ziemniaki. Fot. Thinkstockphotos.com
Autor: Thinkstockphotos.com/ Archiwum prywatne
Rozwiń
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

Bataty. Fot. Vmenkov/Wikmedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

Jadalne są nie tylko bulwy, lecz także liście batata. Są one powszechnie znane w restauracjach chińskich, japońskich i filipińskich. Fot. Miya/Wikimedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów

Istnieje około 400 odmian batatów, o różnym kolorze skórki, do fioletowego przez czerwony, pomarańczowy i żółty, do białego. Również miąższ może mieć różną barwę, w zależności od odmiany - białą, pomarańczową lub żółtą. Fot. Pdemchick/Wikimedia Commons, lic. CC BY-SA 3.0
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powrót
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów
BATATY - wartości odżywcze. Przepisy na dania z batatów
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email