przetwory

Jad kiełbasiany czyli toksyna botulinowa jest wytwarzany przez bakterie w środowisku beztlenowym. Zatrucie nim wywołuje osłabienie, suchość w jamie ustnej, problemy ze wzrokiem, a nawet prowadzić do …

dodano 25-7-2022

Słoiki z przetworami samodzielnie przygotowane to prawdziwa ulga dla portfela. Domowe przetwory mogą być od 30 proc. do 50 proc. tańsze od sklepowych. Policzyliśmy to.

dodano 19-7-2022

Produkowane przemysłowymi metodami przetwory przypominają babcine – ale tylko z wyglądu. My znamy przepisy na smaczne i zdrowe przetwory, na widok których ślinka leci. Tak więc pakuj owoce i warzywa …

dodano 24-8-2011

Zdrowa żywność to jedzenie naturalne, bez środków konserwujących i rozmaitych polepszaczy. Coraz więcej ludzi na świecie wybiera produkty wytwarzane metodami tradycyjnymi. Przekonaj się, dlaczego s…

dodano 21-8-2009