kiełki

Kiełki szybko znalazły swoje miejsce w naszych jadłospisach. To dobrze, bo są koncentratem składników odżywczych zawartych w roślinach - bogate są w witaminy i minerały, a także białko, kwasy omega-3…

dodano 15-7-2020

Kiełki to podstawa diety na przesilenie wiosenne. Sięgnij po nie, by odzyskać dobrą formę po zimie. Jesteś ospała i nic ci się nie chce? Włosy straciły połysk, cera poszarzała? W kiełkach nadzieja na…

dodano 8-3-2015

Urozmaić codzienne menu warzywami w kolorze zielonym. Jarmuż, brokuły, szpinak, natka pietruszki, koperek, kiełki są niskokaloryczne, zawierają sporo witaminy C i magnez.

dodano 13-3-2012

Jeśli asian food kojarzy ci się tylko i wyłącznie z sushi, ryżem i kiełkami, to znaczy, że nie masz pojęcia o kuchni azjatyckiej. Dieta Dalekiego Wschodu oferuje znacznie więcej. Filozofia diety orie…

dodano 22-11-2007