forum
odpowiedz
3 tygodnie, 4 dni temu
przez Anonim
Witam wszystkich chciałam się podzielić z wami moim sukcesem. od urodzenia dziecka to już 10 lat zmagałam się z wagą ważyłam 88kg przy 162cm wzrostu . :? stosowałam chyba wszystkie diety jakie są na rynku i ćwiczyłam . Schudłam parę kilo i zrzuciłam brzuszek ale udziska i tyłek zostały wielkie, a poza tym zaczęłam źle się czuć .Mój mąż gdy wrócił ze Stanów przywiózł mi suplementy diety które tam są bardzo rozchwytywane(proargy 9+,phytolife,mistify). po 3 miesiącach stosowania ich (szczerze bez żadnych ścisłych diet ) ważę teraz 59 kg i czuję się świetnie , wyglądam dużo lepiej mój tyłek jest normalny
Nie robię reklamy bo i tak nic z tego nie mam . Ale wiem co przechodzicie i z czym się zmagacie , bo to samo miałam przez 10lat. Wiem że te środki są dobre , można dostać je już w Polsce i szczerze polecam szkoda że wcześniej tu się nie zapisałam bym dostała 20 upominków
1 miesiąc temu
przez Moderator
Pani Zuzanno, taki wynik Pani robi takie wrażenie, że... prosimy o adres. Wyślemy upominek

Prosimy o prywatną wiadomość do moderatora.
1 miesiąc temu
przez zuzannaguzik
ten post podspodem to moj
1 miesiąc temu
przez Anonim
Hejka fajny pomysł szoda ze wczesniej na te forum nie trafiłam bo schudłam w ostatnie 7 miesiecy 32 kg ale bym miała upominków hehe chyba jakies auto bym wygrała hehe
spadłam z wagi 110 kg narazie do 78 ale bedzie 70 !! taki mam cel a pozniej moze go obnize zobaczymy
Pozdrawiam wszystkich odchudzajacych !!

----------------------------------
moje gg 3423051
1 miesiąc, 3 tygodnie temu
przez Anonim
Słyszałam, że skuteczna jest dieta bez węglowodanów, się nie je chleba, ziemniaków, słodyczy, żadnych serów, można jajka w każdej postaci warzywa, i pić dużo wody.
2 miesiące temu
przez Anonim
Słuchajcie jakie diety stosujecie? ja chce schudnąć 8kg bo mam 21 lat i 158cm. wzrostu. Kiedyś ważyłam 66kg ale schudłam do 56! od kilku miesięcy przybyło. prowadzę aktywny tryb życia i staram się ograniczyc jedzenię.Jem bardzo nie regularnie zdaża się że dwa razy dziennnie. staram się nie jeść po 18. Chcę nawet spr. systemu farmy slim. A dokładnie Aqua Slim. co o tym sądzicie ? pomóżcię! PLIS!!!
3 miesiące, 3 tygodnie temu
przez zagruba
Kochani wesołych, zdrowych, pogodnych Świąt!!! Odstawiamy na 2 dni wszystkie diety
4 miesiące, 1 tydzień temu
przez Anonim
Jak mozna schudnac kiedy sie nie ma woreczka zolciowego,tarczycy,jajnika natomiast sie ma -bezkwas zoladka ,czeste zapalenie blony sluzowej zoladka,zaparcia naprzemienne z biegunkami ,caly czas wzdecia zoladkowe oraz siedzacy nerwowy tryb zycia teresa
przez zagruba
Ja również dziękuję, upominek strzał w dziesiątkę!
Moja waga nadal -15 kg do stanu wyjściowego, dzisiaj coś drgnęło więc mam nadzieję, że ruszy po ok 2 tyg postoju:/
Pozdrawiam
Iza
przez MACYMI
Witam serdecznie!

Dziękuję bardzo za upominek, który wczoraj dostałam. Jest to ciekawa książka pt. "Zaburzenia snu, wskazówki i porady ułatwiające zdrowy i spokojny sen".

Jednocześnie informuję, że moja dieta trwa cały czas, jednak efekty nie są takie, jak moje pragnienia.
Do dzisiaj od 04.01.2010 r. schudłam tylko 7,40 kg.
Cały czas jem zdecydowanie mniej, jednak gubią mnie różne uroczystości rodzinne, na których trochę słodkości zawsze spróbuję, niestety.
Dzisiaj też moja siostra robi słodkie urodziny, a ciasta piecze wspaniałe.
Tak więc trzymam się i pilnuję dietki, z małymi jednak odstępstwami.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie odchudzające się osoby.
odpowiedź

Anonim

Very Happy Smile Sad Surprised
Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink
Exclamation Question Idea Arrow