forum
odpowiedz
6 dni, 15 godzin temu
przez Anonim
nie ma nic lepszego jak moja polyka
1 miesiąc temu
przez Anonim
och moi kochani polykac sperme ,to jest to CZYSTE BIALKO i baaaardzo zdrowe .JA to polykam sama bez dodatkow ,wczesniej ssie go caaaalego az do wytrysku.nia niam.........doswiadczona ANIA.
1 miesiąc temu
przez Anonim
a ja mam 20 lat i nadal dziewica ....... ojjj chyba zostane stara panną (
-ola pozdrawiam was i zycze wam udanego zycia seksualnego ...
3 miesiące, 1 tydzień temu
przez roxi18
bo zaraz cofa
3 miesiące, 1 tydzień temu
przez roxi18
hmm a ja wam powiem dziewczyny ze tak samo sie brzydzilam ale potem juz mi przeszlo tylko gorzej jest go brac wlasnie calego
4 miesiące, 2 tygodnie temu
przez Anonim
Gratuluje Phillip
przez Anonim
hej miski kochane!!! dziekuje za dobra rade. wypapralam go w bitej smietanie i jakos poszlo. moj koles jest w niebie. powiedzial ze czekal na to 4 lata kiedy jestesmy razem i jestem warta kazdej sekundy. dziekuje wiec bardzo stello,agusiu i philipie
niech zyje seks, niech zyje oral

muminka
przez Anonim
OBRZYDLIWOŚĆ
przez Anonim
Ohhhh muminka , troche cierpliwosci, za kazdym razem pruboj glebiej i dluzej, ale zbytnio sie nie forsuj.
Pamietaj...........trening uczyni Cie mistrzem.
Hmmmm musze tez nauczyc moja dziewczyne.
Pozdrawiam

Phillip
przez Anonim
Dziewczyny Stella ,Muminka i Aga , ciesze sie ogromnie ze tak wspaniale wspolpracujecie , udzielajac sobie cennych rad i pomyslow.
Chcialoby sie powiedziec SWIAT JEST PIEKNKY, bo jest piekny , my go robimy.

Stella jezeli chodz o Twoje pytanie to chyba bede musial Cie zasmucic, dlatego ze, nie moge Ci dac jednoznacznej odpowiedzi.
Niestety tutaj sa zdania podzielone. Jedni twierdza ze threesome cementuje ich zwiazek , inni zas ze ryzyko jest zbyt duze .
Z tego co wyczytalem z Twojego opisu , rozumie ze, Wy juz rozmawiacie o tym , o spelnieniu Twoich fantazji.
Jezeli dojzejecie do tego , radzilbym sprubowac, jezeli tego nie zrobicie , to nigdy nie zaznasz spokoju.
Jaki bedzie rezultat thego nie umie powiedzic. Za to musisz juz sama wziasc odpowiedzialnosc.
Nie wiem czy zdajesz sobe sprawe ze facetow marzeniem jest byc z dwoma diewczynami. Czy masz na ten temat wyrobione zdanie?
Ja to robie z moja dziwczyna i jej najlepsz kolezanka, jest wspaniale!
Kochamy sie bardzo i nie przewiduje zadnego kryzysu.
Byc moze ze to zalezy od mojej dziewczyny , kocha mnie bezwarunkowo.
Poznij odpowiem na pytanie Muminki , poniewaz moje sloneczko jest on line.

Pozdrawiam ciepelko

Phillip
odpowiedź

Anonim

Very Happy Smile Sad Surprised
Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink
Exclamation Question Idea Arrow