|
6 dni, 15 godzin temu przez Anonim |
nie ma nic lepszego jak moja polyka |
|
1 miesiąc temu przez Anonim |
och moi kochani polykac sperme ,to jest to CZYSTE BIALKO i baaaardzo zdrowe .JA to polykam sama bez dodatkow ,wczesniej ssie go caaaalego az do wytrysku.nia niam.........doswiadczona ANIA. |
|
1 miesiąc temu przez Anonim |
a ja mam 20 lat i nadal dziewica ....... ojjj chyba zostane stara panną -ola |
|
3 miesiące, 1 tydzień temu przez roxi18 |
bo zaraz cofa |
|
3 miesiące, 1 tydzień temu przez roxi18 |
hmm a ja wam powiem dziewczyny ze tak samo sie brzydzilam ale potem juz mi przeszlo tylko gorzej jest go brac wlasnie calego |
|
4 miesiące, 2 tygodnie temu przez Anonim |
Gratuluje Phillip |
|
hej miski kochane!!! dziekuje za dobra rade. wypapralam go w bitej smietanie i jakos poszlo. moj koles jest w niebie. powiedzial ze czekal na to 4 lata kiedy jestesmy razem i jestem warta kazdej sekundy. dziekuje wiec bardzo stello,agusiu i philipie niech zyje seks, niech zyje oral muminka |
|
OBRZYDLIWOŚĆ |
|
Ohhhh muminka , troche cierpliwosci, za kazdym razem pruboj glebiej i dluzej, ale zbytnio sie nie forsuj.
Pamietaj...........trening uczyni Cie mistrzem. Hmmmm musze tez nauczyc moja dziewczyne. Pozdrawiam Phillip |
|
Dziewczyny Stella ,Muminka i Aga , ciesze sie ogromnie ze tak wspaniale wspolpracujecie , udzielajac sobie cennych rad i pomyslow.
Chcialoby sie powiedziec SWIAT JEST PIEKNKY, bo jest piekny , my go robimy. Stella jezeli chodz o Twoje pytanie to chyba bede musial Cie zasmucic, dlatego ze, nie moge Ci dac jednoznacznej odpowiedzi. Niestety tutaj sa zdania podzielone. Jedni twierdza ze threesome cementuje ich zwiazek , inni zas ze ryzyko jest zbyt duze . Z tego co wyczytalem z Twojego opisu , rozumie ze, Wy juz rozmawiacie o tym , o spelnieniu Twoich fantazji. Jezeli dojzejecie do tego , radzilbym sprubowac, jezeli tego nie zrobicie , to nigdy nie zaznasz spokoju. Jaki bedzie rezultat thego nie umie powiedzic. Za to musisz juz sama wziasc odpowiedzialnosc. Nie wiem czy zdajesz sobe sprawe ze facetow marzeniem jest byc z dwoma diewczynami. Czy masz na ten temat wyrobione zdanie? Ja to robie z moja dziwczyna i jej najlepsz kolezanka, jest wspaniale! Kochamy sie bardzo i nie przewiduje zadnego kryzysu. Byc moze ze to zalezy od mojej dziewczyny , kocha mnie bezwarunkowo. Poznij odpowiem na pytanie Muminki , poniewaz moje sloneczko jest on line. Pozdrawiam ciepelko Phillip |